5 avantaje ale scutecelor pentru adulti Tena

0
3744

Scutecele pentru adulti Tena sunt extrem de utile in asigurarea unei bune ingrijiri si pentru pastrarea igienei corespunzatoare in situatia persoanelor afectate de incontinenta. Fiind proiectate si fabricate de catre un personal specializat, scutecele pentru adulti de la Tena corespund nevoilor speciale ale pacientilor si mediului de lucru. Aceste produse asigura confortul pacientilor, discretie si siguranta.

Un alt aspect important in ceea ce priveste scutecele pentru adulti Tena este acela ca exista 50 de ani de experienta in spatele acestui brand, lider mondial in zona de gestionare a incontinentei. Sunt produse folosite de consumatori si de institutii medicale din 90 de tari, pentru ca si-au dovedit eficienta din punct de vedere al reducerii impactului provocat de incontinenta asupra vietii cotidiene a persoanelor afectate de aceasta conditie.

Scutece adulti Tena – avantaje si tipuri

Poate sa fie vorba despre scutece pentru adulti cu incontinenta urinara sau fecala, atat cu caracter mediu cat si cu caracter sever. Scutecele pot sa fie atat clasice, cat si tip chilot, usor de aplicat atat in situatia in care pacientul sta in picioare cat si si atunci cand este in pozitie orizontala. Scutecele pentru adulti Tena retin eficient fluidele corporale si neutralizeaza cu succes mirosurile neplacute.

1 Absorbtie eficienta

Protectia impotriva scurgerilor nedorite este ridicata in cazul scutecelor Tena, acestea beneficiind de un nucleu cu actiune rapida. Pentru a afla nivelul de absorbtie a scutecului pentru incontinenta pe care doriti sa il achizitionati, este necesar sa verificati datele imprimate pe ambalaj.

2 Retin eficient mirosurile neplacute

Scutecele pentru adulti Tena dispun de o tehnologie de neutralizare a mirosului, care reduce considerabil efectul mirosului de amoniac, asigurand in permanenta utilizatorului o senzatie de prospetime.

3 Au indicator de umezeala

Exista scutece pentru adulti Tena care dispun de indicator de umezeala, amplasat la exteriorul scutecului. Initial, acesta are culoarea galbena. Atunci cand este necesara inlocuirea scutecului, culoarea indicatorului devine albastra.

4 Produsele sunt testate dermatologic

Scutecele pentru adulti de la Tena sunt fabricate din materialetestate dermatologic, materiale care protejeaza sanatatea pielii si care nu favorizeaza aparitia iritatiilor.

5 Dispun de benzi de fixare reglabile

Pentru ca produsul sa se fixeze in siguranta in orice pozitie si pentru o aplicare cat mai usoara a acestuia, scutecele pentru adulti Tena dispun de benzi de fixare. De asemenea, lateralele sunt „respirabile” si permit aerului sa circule. In situatia chilotilor elastici de unica folosinta Tena, acestia se potrivesc pe corp la fel ca si lenjeria intima obisnuita.

Scutece pentru adulti Tena in oferta Catena Pas cu Pas

La Catena Pas cu Pas gasiti o gama variata de scutece pentru adulti, cu modele si marimi potrivite in functie de nevoile persoanei care este afectata de incontinenta.

Pentru femeile care sufera din cauza incontinentei urinare, de la Catena Pas cu Pas puteti achizitiona TENA Lady Slip Pants. Acest produs asigura un grad superior de protectie, avand o forma discreta. Designul acestui produs este unul special realizat pentru persoane de sex feminin, avand talia joasa si forma de „V”. Acest slip este confectionat din material elastic si are un grad mediu de absorbtie.

Pentru protejarea sanatatii pielii persoanelor afectate de incontinenta, specialistii Catena Pas cu Pas va recomanda produsul TENA Slip Original Plus XL. Acest tip de scutec pentru adulti dispune de laterale respirabile, care permit circulatia aerului . De asemenea, are un nucleu puternic absorbant si benzi de fixare reglabile care asigura un plus de confort.

Pentru persoanele care sunt imobilizate la pat si care sufera de incontinenta abundenta, specialistii Catena Pas cu Pas recomanda scutece pentru adulti Tena Slip Premium Super Large. Acest produs are o capacitate ridicata de absorbtie si dispune de indicator de umiditate, care anunta momentul in care este necesar ca scutecul sa fie schimbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here