boli
fot.pixabay.com

,,Skalpel-ul’’ Ewei Chodakowska, este un alt CD cu exercițiile antrenorului, este foarte popular în rândul oamenilor care se antrenează acasă. ,,Skalpel-ul’’ își datorează succesul, printre altele, prin apariția rapidă a efectelor, în ciuda faptului că exercițiile sunt efectuate lent și destul de calm (spre deosebire de Killer). ,,Skalpel-ul’’ poate fi testat de către persoane cu condiție moderată, pentru avansați, Ewa Chodakowska a pregătit Skalpel Challenge. Ce este ,,skalpel-ul’’ Ewei Chodakowska?

 

Care sunt regulile efectuării antrenamentului ,,Skalpel’’?

Să începem prin a explica numele, care este destul de evident, dar și intrigant. Ewa Chodkowska spune că antrenamentele ,,Skalpel’’ aduc efecte similare cu cele obținute cu bisturiul unui chirurg plastician.

La prima vedere, antrenamentul ,,Skalpel’’ pare destul de simplu, dar după un timp ajungem la concluzia că exercițiile de pe acest disc de antrenament includ un anumit grad de dificultate. Dacă persoana care face acest antrenament efectuează exercițiile cu exactitate, el poate resimți eforturile și astfel va avea succes – acest lucru arată că antrenamentele în cele din urmă aduc rezultate bune.

,,Skalpel-ul’’ Ewei Chodakowska este un antrenament static de 40 de minute, care implică mușchii întregului corp, cu accent pe: fese, coapse, brațe și stomac. Scopul exercițiilor ,,Skalpel’’:

 • Un tonus mai bun al pielii
 • Întărirea musculaturii
 • O siluetă mai fermă
 • Alungirea și slăbirea musculaturii

Atunci când efectuați antrenamentele ,,Skalpel’’, trebuie să vă amintim despre respirație și un ritm constant de exerciții fizice. Unii utilizatori se plâng însă de ritmul prea rapid al antrenamentului – acest lucru se aplică începătorilor cu condiție practic zero. Dacă nu țineți pasul cu antrenorul dintr-un anumit motiv, faceți mai puțin repetări, dar concentrați-vă pe exerciții coerente și corecte. Antrenamentul efectuat într-un mod greșit, numai ca să fie făcut, nici nu are rost să fie efectuat, deoarece cu siguranță prelungește timpul pentru a vedea primele efecte ale ,,Skalpel-ului’’.

Ewa Chodakowska promite că în timpul unui antrenament ,,Skalpel’’ se poate pierde până la 450 de calorii. Frecvența de efort trebuie să includă 3 antrenamente pe săptămână, de preferință la fiecare două zile.

,,Skalpel’’, ca majoritatea antrenamentelor de acest fel, se bazează pe serii în care repetăm ​​exerciții. La început, Ewa ne întâmpină cu o încălzire, constând în aproximativ 5 minute de exerciții de întindere. Apoi, imediat după încălzire, vine timpul pentru picioare și brațe. Antrenăm aceste părți ale corpului, apoi lucrăm spatele, șoldurile, abdomenul. Eficacitatea antrenamentelor  ,,Skalpel’’ este strâns legată de faptul că implicăm mai multe părți musculare în timpul exercițiilor individuale.

antrenament
fot.pixabay.com

Oamenii obișnuiți cu antrenamentele ,,Skalpel’’ ale Ewei Chodakowska au observat cu siguranță că instructorul sfătuiește să încordăm abdomenul în timpul exercițiilor pentru a-l întări în acest fel. După ceva timp, aceasta ajunge o obișnuință a cursantului, iar în timp devine un reflex.

,,Skalpel-ul’’ Ewei Chodakowska include și exerciții de întărire a feselor.

 

Efectele ,,Skalpel-ului’’ Ewei Chodakowska

 • Consolidarea musculaturii profunde a corpului
 • Îmbunătățirea stării generale
 • Creșterea rezistenței corpului
 • Eliminarea substanțială a celulitei
 • Reducerea stresului
 • Pierderea în greutate
 • Starea de bine
 • Îmbunătățirea procesului de curățare a organismului de toxine
 • Fermitatea pielii
 • Reglarea presiunii
 • Reglarea nivelului de colesterol din sânge

Trainerul vorbește despre alte câteva avantaje ale ,,Skalpel-ului’’, făcându-i de asemenea publicitate ca fiind o modalitate de a îmbunătăți umorul, bunăstarea: Programele mele vă vor permite nu numai să obțineți un efect vizual, ci și să ridicați nivelul hormonului fericirii – încurajează Chodakowska în introducerea exercițiilor ,,Skalpel’’. Și mai departe: Singurul lucru pe care îl aștept de la tine este multă dorință, o alimentație sănătoasă și rațională. Programul meu vă scapă de stres, normalizează fazele zilnice ale somnului, stabilizează tensiunea arterială, scade colesterolul, îmbunătățește funcția și metabolismul pulmonar, ceea ce duce la eliminarea mai rapidă a toxinelor din organism și la o mai bună absorbție a substanțelor nutritive. Un astfel de antrenament ajută în lupta împotriva hormonilor neliniștiți, stimulează activitatea mentală (este mai ușor să absoarbă cunoștințele după antrenament), reduce anxietatea și atacurile de panică și atenuează anxietatea – spune Ewa Chodakowska despre ,,Skalpel’’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here