micro-fractură
fot.pixabay.com

Nimeni înainte de Ewa Chodakowska nu a motivat atâtea mii de poloneze să practice sport. Trainerul s-a potrivit perfect cu tendința de a fi în formă, ceea ce i-a adus mare succes. Cât de mare îi este popularitatea? Mergeți doar la profilurile sale de socializare, unde publică constant fotografii cu metamorfoze care pot impresiona cu adevărat. Există și cealaltă parte a monedei, adică haterii care o comentează constant. Nu trebuie să privești departe – veninul se revarsă chiar și în comentariile sub transformarea femeilor. Care este fenomenul pregătirii Ewei Chodakowska? Funcționează efectiv sau este un risc pentru sănătate?

corp perfect
fot.pixabay.com

 

Fenomenul antrenamentelor Ewei Chodakowska

Ewa Chodakowska, antrenor de fitness și antrenor personal din Sanok, a avut un succes uriaș în ultimii ani. Și toate acestea datorită antrenamentelor pe care le-a compus, pe care a decis să le vândă pe DVD-uri și să le publice pe canalul ei YouTube. Marketingul eficient și abilitatea de a edita înregistrări motivaționale si postarea fotografiilor cu metamorfoze au făcut ca cele mai bune antrenamente să fie cele ale Ewei Chodakowska, nu numai în Polonia, ci și peste graniță.

După absolvirea liceului din Sanok, antrenoarea a plecat în Grecia, unde a fost educată la IAFA College Athens și la Academia Pilates Atena. După ce s-a întors în Polonia, a găsit un loc de muncă ca persoană care conduce bloguri de fitness, printre altele pentru programe precum Good Morning TVN sau Întrebare pentru micul dejun.

Ewa Chodakowska este cunoscută și pentru că a înregistrat recordul Guinness în realizarea celui mai mare antrenament de fitness deschis. În prezent, este redactorul-șef al lunii Be Active. Dietetică și fitness (din 2015). Pe lângă DVD-urile de instruire, Ewa publică cărți de fitness, culinare și motivaționale.

Impresionanta biografie a Ewei Chodakowska contribuie la succesul ei. Datorită educației sale în domeniul fitness-ului și sportului – apare ca o autoritate, ca o persoană „cu cunoștințe”. Acesta este cu siguranță unul dintre motivele pentru popularitatea și fenomenul pregătirii ei.

Al doilea motiv pentru popularitatea antrenamentelor Ewwi Chodakowska sunt … efectele. Nu se poate nega faptul că exercițiile efectuate corect aduc beneficii sub formă de bunăstare, pierdere în greutate și sculptură corporală. Desigur, ar trebui să luați în considerare intensitatea exercițiilor de pe DVD. Nu toate sunt recomandate pentru toată lumea. Ce înseamnă asta? Începătorii, practic o condiție zero și care duc un stil de viață sedentar, nu ar trebui să pornească de la Killer, care este un set foarte exigent, pentru persoanele cu istoric vast de pregătire. Din acest motiv, intensitatea antrenamentului pe planșe individuale variază și este recomandat să ne gândim cu atenție la ceea ce suntem capabili să facem în această etapă a vieții noastre și a condiției fizice.

Al treilea: fotografii de motivație și metamorfoză. Nimic nu ne încălzește la fel de mult ca faptul că vedem efectele cu ochii noștri. Dacă atât de mulți oameni o pot face, poate o pot face și eu?

corp perfect
fot.pixabay.com

Antrenamentele Ewei Chodakowska- funcționează? Sunt recomandate pentru sănătate?

Antrenamentele Ewei Chodakowska funcționează. Funcționează, dar nu pentru toată lumea. Ce înseamnă asta? Datorită informațiilor răspândite de hateri, se aprinde un beculeț. De ce Ewa primește atât de multe comentarii negative? Pe forumurile de internet, antrenamentele acesteia primesc atât recenzii pozitive cât și negative. Și acest lucru se datorează, de exemplu: vătămărilor pe care le suferă oamenii în timpul antrenamentului, durerilor articulare, dureri post-antrenament, efecte mai lente decât se așteptau sau altfel de efecte decât se așteptau – unul dintre utilizatorii de internet susține că datorită programului Killer a luat în greutate și nu mai încape în blugi mulați.

Măsurați-vă puterile- acest lucru se aplică nu numai antrenamentului cu Ewa, ci și oricărei alte activități fizice. Antrenamentele observate doar pe DVD-uri aduc și minusuri, de exemplu executarea acestora în mod eronat. Înainte de a cumpăra un CD, merită să vă înscrieți la cursuri de fitness la un adevărat club și să primiți sfaturi de la un antrenor real care vă va aborda, explica, corecta erorile și vă va învăța cum să faceți exerciții corect. Nu totul poate fi explicat de ecranul TV sau computer.

Este de folos și sfatul unui specialist, medicul nostru de familie sau un ortoped, mai ales dacă avem deja un istoric medical. Ei ar trebui să ne sfătuiască dacă putem face exerciții individuale fără să ne facem vreun rău.

Să nu uităm de dieta compusă în mod corect de dietetician. Efectele antrenamentului cu Ewa, fără o alimentației sănătoase, vor fi mediocre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here