1500 kcal
fot. pixabay.com

Dieta Allevo este denumită și dietă sub formă de pulbere. Îți permite să pierzi în greutate într-un timp relativ scurt. Dieta Allevo se bazează pe înlocuirea meselor tradiționale cu preparate gata și echilibrate corespunzător, care au calorii reduse. Dieta cu pulbere este foarte populară, dar multe persoane renunță la ea, din cauza temerii de efectul yo-yo. Vezi dacă acesta apare la o dietă pudră și află efectele ei reale.

Persoanele, care vor să scape de excesul de greutate, încearcă multe diete. Mai devreme sau mai târziu, ei dau peste dietele cu pudră. Allevo este recomandat pentru astfel de diete. Această dietă este considerată o luptă sigură, dar dacă ești supraponderal, este recomandat să consulți un dietetician și să efectuezi teste adecvate. Acest lucru va elucida cauza creșterii în greutate și alegerea celei mai bune metode de slăbire.

Dieta Allevo – pentru cine?

Dietele sub formă de pudră, inclusiv dieta Allevo, sunt destinate, în special, persoanelor, care suferă de exces de greutate. Acestea permit pierderea chiar și a câtorva kilograme pe zi. Meniul dietetic Allevo se bazează pe amestecuri pregătite, preparate cu pulbere. Acestea sunt dizolvate în apă. Se recomandă să se mănânce zilnic între 3 și 5 cocktail-uri și supe. Acestea sunt compuse astfel încât să ofere organismului nutrienții necesari în cantități potrivite. În amestecuri vei găsi proteine, carbohidrați, grăsimi, minerale, fibre și vitamine. În același timp, trebuie menționat faptul că amestecurile au un conținut scăzut de calorii. În dieta Allevo, se consumă zilnic între 300 și 600 de calorii. În practică, asta înseamnă că slăbești foarte repede. Acest lucru se datorează faptului că organismul, care nu primește cantități suficient de mari de energie, folosește grăsimi stocate.
Dieteticienii subliniază că dieta cu pulbere este extrem de restrictivă. În prima fază, care durează aproximativ 2 săptămâni, nu mănânci altceva decât amestecuri. Acestea slăbesc semnificativ corpul și îl face incapabil să fie mai activ fizic. În acest timp, este mai bine să rămâi în grija unui medic pentru propria siguranță.

Dieta Allevo – 3 stadii de slăbit

Dieta Allevo se bazează pe trei faze de pierdere în greutate. Prima este să introducem organismul în noi obiceiuri alimentare, a doua este să-l stimulăm să slăbească, iar ultima ajută la stabilizarea efectelor. Pentru ca efectele dietei Allevo să fie vizibile, trebuie să respectăm cu strictețe regulile stabilite de creatorii săi. Ei spun, să se mănânce la intervale regulate 5 mese pe zi, să ai grijă de echilibrarea meselor, să bei cel puțin 1,5 litri de apă pe zi (poți folosi și alte lichide scăzute de calorii). Dieta Allevo ar trebui să fie susținută și de exerciții fizice regulate.

Dieta Allevo – faza de început

Prima fază a dietei Allevo este faza de început. Scopul său este de a obișnui organismul cu noi obiceiuri alimentare. Prima fază durează maxim două săptămâni. În acest timp, toate mesele trebuie înlocuite cu produse Allevo, adică supe pudrate și cocktail-uri. Femeile ar trebui să folosească 5 pungi cu produse Allevo în timpul zilei, bărbații 6.

Dieta Allevo – reducția mesei corporale

alimente
fot. pixabay.com

A doua fază a dietei Allevo este cea exactă, care constă în pierderea în greutate. În această etapă, se stabilește o dietă individual, care nu te mai obligă să renunți complet la mâncarea tradițională. De obicei, 2-3 mese pe zi sunt consumate într-o formă tradițională și completate cu 2-3 porții de Allevo. Mâncărurile ar trebui să fie mici, iar procesul de pierdere în greutate trebuie susținut de activitatea fizică.

Dieta Allevo – stabilizarea efectelor

Ultima etapă a dietei Allevo este alcătuirea unui meniu bazat pe produse normale. Meniul poate fi completat din când în când cu pliculețe Allevo. Acest lucru este recomandat, în special, dacă nu poți mânca produse echilibrate corespunzător. Stabilizarea rezultatelor la pierderea în greutate necesită, de asemenea, sprijin sportiv.

Dieta Allevo – este sigură?

Dietele sub formă de pudră au susținătorii și adversarii lor. Acestea din urmă le acuză, că le afectează negativ sănătatea. Cu toate acestea, trebuie amintit că în România dieta Allevo a fost aprobată de Inspectoratul Sanitar. Aceasta înseamnă că îndeplinește toate standardele de siguranță cerute pentru produsele alimentare cu scop special. Dietele sub formă de pudră sunt recomandate, în primul rând, persoanelor supraponderale și obeze, care nu pot scăpa de kilograme în plus în niciun alt mod.

Este dieta Allevo scumpă?

Trecerea la dieta Allevo necesită achiziționarea de produse potrivite. Se pare că costul săptămânal al dietei este de aproximativ 190 RON, adică peste 700 RON pe lună. Costul nu este mic, mai ales că vorbim doar despre cumpărarea de supe și cocktail-uri sub formă de pudră. Prețurile atât de mari pot descuraja unii oameni. Cu toate acestea, se subliniază că respectarea regulilor de pierdere în greutate ale Allevo te ajută să pierzi kilogramele în plus și să te simți mai bine în propriul corp.

Dieta Allevo devine o opțiune din ce în ce mai populară. Nu numai persoanele obeze optează pentru ea, ci și cele, care trebuie să piardă o cantitate mică de kilograme în plus. Popularitatea sa se datorează, în primul rând, efectelor rapide, pe care le oferă. Cu toate acestea, trebuie să îți amintești că, ca orice dietă, Allevo funcționează, atât timp cât este urmată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here