antrenament
fot.pixabay.com

Dieta Ewa Chodakowska, antrenamente cu Ewa Chodakowska, barurile și smoothie-urile Ewa Chodakowska – practic nu există așa ceva (poate în afară de antrenamentele personale individuale cu Ewa disponibile imediat) pe care un antrenor al tuturor femeilor poloneze nu le oferă, în special întreaga mașină de marketing creată în jurul ei. Cum poți crea un meniu bazat pe dieta Ewa Chodakowska?

Slăbitul cu Ewa Chodakowska – dieta

Dieta Ewa Chodakowska nu este ceva ce putem găsi doar pe site-ul ei bebio.pl, deoarece nu este o altă formă spectaculoasă de nutriție precum dieta Ducan, dieta paleo, dieta cu varza sau dieta cu1000 de calorii. Deci, care este dieta Ewa Chodakowska? Dieta cu Ewa, după cum putem citi pe BeBio, este mai presus de toate o echipă de dietetici cu cunoștințe, fiabilitate, experiență și educație fiabile, datorită cărora pot alege perfect o dietă eficientă pentru o anumită persoană.

Dieta Ewei Chodakowska – cum funcționează?

Se aude multe în mass-media, în special în social media, despre rezultatele dietei lui Ewa Chodakowska. După cum am menționat anterior, dieta este pregătită de dieteticieni profesioniști angajați de Chodakowska în compania ei, desigur, în cooperare cu antrenorul. Dietă este aleasă în funcție de preferințele tale pe site-ul/magazinul Ewa. Putem alege o dietă numită BE DIET:

 • Pentru femei
 • Pentru bărbați
 • Pentru doi
 • Pește & VEGE
 • VEGE
 • Fără gluten
 • Fără lapte

După ce am ales dieta potrivită pentru noi, așa cum învățăm de la Ewa, există doar 5 pași în fața noastră pentru a putea să pierdem în greutate eficient și să mâncăm în același timp sănătos și gustos, și anume:

 1. Îți definești preferințele – în procesul de potrivire după cumpărare, apoi primești de la dieteticianul tău propriul plan de dietă personalizat, care este disponibil pe contul tău individual pe site.
 2. Nu trebuie să numeri caloriile – deoarece fiecare fel de mâncare din meniu are informații despre nutriție, datorită cărora putem fi siguri că dieta este echilibrată corespunzător.
 3. Folosește instrumente speciale – pentru a te ajuta să slăbești, cum ar fi: lista de cumpărături, accesul mobil, opțiunea de schimb de mese etc.
 4. Te cântărești în mod regulat – și primești un nou plan de dietă pentru următoarele zile, care este adaptat la rezultatele actuale; de asemenea, primești instrumente moderne pentru a urmări rezultatele pe contul tău.
 5. Ai asistența completă a experților în permanență – disponibilă pe întregul proces de slăbit, cu care te contactezi prin e-mail sau chat.

  sănătate
  fot.pixabay.com

Rețeta de slăbit cu success a Ewei Chodakowska – dieta fără înfometare

Ewa Chodakowska este cunoscută ca fiind un antrenor rațional. Ce înseamnă asta? Este o susținătoare a alimentației sănătoase, raționale, combinate cu exerciții fizice intense. Planul de nutriție al instructorului nu se numește post, dimpotrivă – nu vei simți foame la dieta ei, deoarece este dificil să te simți epuizat atunci când echilibrul caloric ajunge adesea la 2.500 kcal. Desigur, pentru a nu fi totul atât de roz, valoarea energetică zilnică depinde de frecvența și intensitatea exercițiilor.

După cum știi, o dietă și exerciții fizice selectate corespunzător vor aduce cele mai bune și măsurabile efecte de slăbire și de consolidare. Mai mult, Ewa Chodakowska promite că, datorită programelor ei de exerciții și avdietei, vom evita efectul neplăcut și nedorit yo-yo în viitor.

Dieta Ewei Chodakowska – cu cât te antrenezi mai mult cu atât mai multă energie ai

Evident, dieta Ewa Chodakowska este compusă în așa fel, încât este posibil să se efectueze antrenamente intense în timpul acesteia. Consecința unui astfel de plan este nevoia organismului de nutrienți. Cu toate acestea, acest lucru nu este totul – apoi dieta trebuie ajustată la programul tău de exerciții – este o abordare foarte rațională și eficientă.

Se estimează, că echilibrul caloric în comparație cu antrenamentul este următorul:

 • Antrenament de două ori pe săptămână – 1500 kcal;
 • Antrenament de cinci ori pe săptămână – 1800 kcal;
 • Antrenament de șapte ori pe săptămână – de la 2000 la 2500 kcal

Vom atinge mai rapid obiectivul nostru de slăbire prin reducerea caloriilor consumate și creșterea frecvenței de antrenament? După cum explică formatorul, nu. De ce? Dacă în timpul antrenamentelor dinamice nu furnizăm organismului suficiente calorii, metabolismul nostru va încetini semnificativ și va începe să ardă mușchii în loc de grăsime, ceea ce poate determina pierderea în greutate.

Planul de nutriție al Ewei Chodakowska – mănâncă des porții mici

Dieta Ewa Chodakowska nu este, după cum am menționat anterior, o metodă revoluționară de ardere a caloriilor. Se bazează pe cercetări științifice și ține cont de principiile alimentației sănătoase, precum reguli cunoscute: mănâncă mai puțin, dar mai des, mănâncă cinci mese pe zi la fiecare 3-4 ore, nu mânca între mese, nu părăsi casa fără micul dejun – ceea ce este bază energetică pentru întreaga zi.
Ce mai recomandă Ewa în dietele ei:

 • Legume verzi, bogate în acid folic (broccoli, spanac, sparanghel, varză de Bruxelles), din care poți prepara cocktailuri sănătoase și gustoase.
 • Proteine, ​​cu care îmbogățim mâncăruri, de exemplu, salată cu piept de pui prăjit și legume.
 • Mesele trebuie consumate înainte și după antrenament (de exemplu, cu o oră înainte, poți consuma un cocktail sau o mână de fructe uscate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here