La ce te poate ajuta o terapie cu impulsuri electromagnetice

0
2722

O terapie cu impulsuri electromagnetice utilizeaza tehnologia prin care unde cu frecventa radio pulsate pătrund profund in corp pentru a modula activitatea celulelor nervoase de la nivelul articulatiilor, muschilor si oaselor. Efectele sale terapeutice ajuta in diverse dureri artroze si dureri artrite, actionand direct la sursa ei si intrerupe transmiterea senzatiilor dureroase din tesutul lezat catre nervi.

O terapie cu impulsuri electromagnetice utilizeaza tehnologia prin care unde cu frecventa radio pulsate pătrund profund in corp  pentru a modula activitatea celulelor nervoase de la nivelul articulatiilor, muschilor si oaselor.

 Efectele sale terapeutice ajuta in diverse dureri artroze si dureri artrite, actionand direct la sursa ei si intrerupe transmiterea senzatiilor dureroase din tesutul lezat catre nervi.

O astfel de terapie este recomandata in:

  • Artrite si artroze ale articulatiilor mari – genunchi, umar
  • Afectiuni ale coloanei vertebrale – osteoartrita cervicala, lumbago
  • Entorse, intinderi sau rupturi musculare sau de ligamente
  • Fibromialgie, alte dureri musculoscheletale cronice.

Cum functioneaza terapia cu impulsuri electromagnetice

Terapia pulsata trimite energie electromagnetica in corp. Aceasta terapie avansata atenueaza durerile actionand direct la sursa lor prin intreruperea transmiterii senzatiilor dureroase din tesutul lezat catre nervi.

Ce beneficii aduce

O terapie cu impulsuri electromagentice este eficienta in durerile cronice in care analgezicele obisnuite nu isi mai fac efectul la doze obisnuite. ActiPatch reda mobilitatea articulatiilor si calitatea vietii, si cel mai important, este complet sigur, poate fi aplicat pe orice zona si purtat continuu daca este nevoie.

Unele dintre cele mai frecvente beneficii ale acestei terapii includ:

  • Imbunatatirea procesul de recuperare naturala a corpului
  • Asigura un somn linistit
  • Nu prezinta efecte secundare nocive
  • Nu presupune folosirea in paralel si a altor tratamente medicamentoase.

Cu totii stim ca organismul nostru foloseste impulsuri pentru a oferi semnale in tot corpul si catre creier. Terapia cu impulsuri poate realinia eficient impulsurile nervoase din celulele corpului. Acest lucru poate influenta pozitiv miscarea, vindecarea si trimiterea de semnale. Orice intrerupere a acestora poate duce la disfunctii sau boli.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile acestei terapii inovatoare. Acum nu mai trebuie sa traiesti cu durere sau disconfort, ci poti scapa de durerile osteoarticulare si musculare cu un tratament facut in confortul propriei tale case, fara o interventie chirurgicala, doar prin plasarea dispozitivului pe zona afectata.

Scapa de senzatiile neplacute chiar azi si invata din nou sa te bucuri de mobilitate si miscari libere cu ActiPatch de la OnlineFarmacia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here