Gel Igienizant Energena

0
2323

Zilnic, adunam microbi de pe suprafetele si obiectele cu care intram in contact. Mainile sunt cele mai predispuse la a fi contaminate cu diferite bacterii, constituind, totodata, principalul factor de transmitere a acestora. Doar prin spalarea corecta a mainilor putem limita raspandirea virusurilor, bacteriilor si a altor agenti patogeni.

Zilnic, adunam microbi de pe suprafetele si obiectele cu care intram in contact. Mainile sunt cele mai predispuse la a fi contaminate cu diferite bacterii, constituind, totodata, principalul factor de transmitere a acestora.

Doar prin spalarea corecta a mainilor putem limita raspandirea virusurilor, bacteriilor si a altor agenti patogeni.

Este important de retinut ca, prin spalarea mainilor cu apa si sapun, indepartam microbii cu care putem intra oricand in contact prin intermediul hainelor, obiectelor si suprafetelor, chiar si al alimentelor si bauturilor pe carele consumam.Recomandam dupa spalarea miinilor si o igienizare a lor cu gelul igienizant de la Energena.

In cazul in care spalatul pe maini cu apa si sapun nu este posibil, cea mai buna modalitate prin care putem indeparta   virusii,bacteriile,fungii de pe suprafata miinilor , consta in utilizarea unui gel igienizant  pe baza de alcool si peroxid de hidrogen(cel putin 70% alcoolsi 3 % peroxid de hidrogen).

Gelurile igienizante pe baza de alcool etilic 70% si Peroxid de Hidrogen 3 % de la Energena sunt solutia ideala pentru momentele cand spalarea mainilor cu apa si sapun nu este posibila. Ingredientii activi din gelurile igienizante  este alcoolul si preoxidul de hidrogen , care actioneaza ca un antiseptic fata de bacterii.

Gelul igienizant Energena pe baza de alcool etilic 70%si preoxid de hidrogen 3% asigura cea mai buna patrundere a substantei in celula bacteriana, efectul maxim fiind la aceasta concentratie. Prin utilizarea unui gel igienizant  pentru maini de la Energena, este posibila igienizarea corecta a mainilor si eliminarea bacteriilor existente pe suprafata pielii palmelor, si implicit, transmiterea lor catre zone sensibile, adesea predispuse la infectare.

Rezervele cu gel igienizant de la Energena vin ambalate in flacoane de 5m l, 500 ml si 1000 ml, cu pompita de dozare, pentru cel mai inalt grad de igiena posibil. Acestea au fost concepute pentru o utilizare frecventa in casa, in saloane de infrumusetare sau unitati medicale mici sau mari.

O varianta practica de prezentare a gelului igienizant se prezinta sub forma flacoanelor cu capac, la 50 ml, cu un consum redus, datorita capacuui stand up  fara pierderi. Este ideal pentru o utilizare ocazionala ori pentru a putea fi purtat cu usurinta in geanta sau in buzunar.

Practic si usor de folosit in orice situatie, gelul asigura igienizarea eficienta a mainilor, gratie alcoolului etilic din compozitie, in timp ce glicerina protejeaza pielea de actiunea alcoolului si o rehidrateaza. Pe langa protectia antibacteriana, gelul igienizant Energena ofera si alte beneficii:

– igienizeaza mainile si inlatura pericolul transmiterii bacteriilor catre zone predispuse;

– mentine igiena mainilor in situatiile in care accesul la apa curenta si sapun nu este posibil;

– asigura echilibrul lipidic al pielii mainilor, prevenind aparitia zonelor uscate;

– hidrateaza, hraneste si protejeaza mainile, prevenind uscarea excesiva si craparea acestora;

Magazinul Energena comercializeaza gel igienizant pentru maini si tegumente in recipiente mari, de 500 ml si 1000 ml dedicate unitatilor spitalicesti mari si clinicilor private. Gelul igienizant cu 70% alcool si 3% peroxid de hidrogen este ideal in orice institutii publice, inclusiv pentru persoanele juridice cu personal considerabil si activitati ce implica permanent o curatare frecventa cu gel igienizant , cu scopul de a se asigura o igienizare corecta si de a preveni aparitia infectiilor.

Gelurile igienizante de la Energena sunt o solutie optima pentru igiena personala, precum si o modalitate de prevenire a raspandirii bacteriilor in medii profesionale. Cu o textura nelipicioasa ce curata, hidrateaza si protejeaza pielea mainilor, gelul igienizant pentru maini se aplica usor. Se usuca rapid, hidrateaza pielea si o protejeaza de acea senzatie de uscaciune si piele stransa, prevenind aparitia iritatiilor in urma folosirii repetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here