antrenament
fot.pixabay.com

Ewa Chodakowska, numită formatoare a tuturor femeilor poloneze, a creat o mulțime de planuri de exerciții care au acțiuni diferite, în funcție de ce efect dorim să obținem în timpul sau după utilizarea lor. Una dintre cele mai populare sesiuni de antrenament de vânzare pe DVD este Killer cunoscut de mii de femei – unul dintre cele mai solicitante seturi de exerciții. Întregul bloc de antrenament durează aproximativ 40 de minute și necesită o persoană să exercite o stare fizică foarte bună. Cum arată antrenamentul Ewei Chodakowska? Ce efecte vom obține după câteva săptămâni cu un CD Killer?

 

antrenament solicitant
fot.pixabay.com

Killer-ul Ewie Chodakowska-în ce constă?

Numele complet al acestui bloc de exerciții este Burning and Modeling. Autorul programului de antrenament promite că în timpul unui antrenament de 40 de minute cu înregistrarea ei, putem arde până la 600 kcal.

Înainte de a începe să tastați titlul antrenamentului în motorul dumneavostră de căutare web și să verificați cât costă și cum poate să ajungă mai repede la dumneavoastră, trebuie să rețineți că Killer este destinat persoanelor atletice și avansate în acest tip de activitate fizică. Așadar, dacă activitatea dvs. constă în principal în navigarea web și derularea de meme-uri pe Internet, atunci trebuie să începeți cu ceva mai puțin avansat și să lăsați Killer-ul pentru ,,desert’’.

 

Killer este un exemplu de exerciții cardio. Ewa le-a împărțit în trei părți, ceea ce ar trebui să fie făcut cu pauze adecvate și să vă amintiți despre respirația adecvată în timpul performanței lor.

Antrenamentul în intervale, cum este și arderea și modelarea Ewei Chodakowska, determină în mare măsură eficiența exercițiilor. Aproximativ la fiecare 5 minute se produce o schimbare a grupului muscular care este activat în timpul antrenamentului. Killer este un antrenamnet atât de intens încât într-adevăr puțini oameni sunt capabili să facă față ritmului său chiar în timpul primului exercițiu, iar succesul depinde foarte mult de condiția fizică a curantului. Durerile musculare pot apărea după Killer.

Care ar trebui să fie frecvența exercițiilor de pe CD-ul de ardere și modelare? Autoarea antrenamentului „ucigaș” recomandă ca întâlnirile cu ea pe CD-ul Killer ar trebui să aibă loc de 3 ori pe săptămână. Ba mai mult, aceasta susține că numai antrenamentele nu sunt suficiente pentru a obține efectele dorite sub forma unui corp în formă, pentru a consolida mușchii sau pentru a pierde în cele din urmă grăsimi inutile și, ca urmare, kilograme. Ar trebui să urmați o dietă strictă, sănătoasă în paralel cu antrenamentul și să vă amintiți despre hidratarea corespunzătoare.

 

Arderea ș modelarea, adică Killer-ul Ewei Chodakowska- aduce efectele dorite?

Trebuie avut în vedere faptul că CD-ul cu exercițiile Killer ale Ewei Chodakowska reprezintă antrenamente cardio. Ce înseamnă asta? Acesta urmărește nu numai să ardă calorii inutile, ci și să consolideze rezistența întregului corp.

Pe CD-ul cu acest antrenament vom găsi, de asemenea, propuneri pentru exerciții care îmbunătățesc circulația, cum ar fi sărituri sau alergări pe loc.

Când vine vorba de exercițiile de forță, care pot fi găsite în setul de exerciții Killer al  Ewei Chodakowska, acestea se bazează în principal pe munca feselor și a coapselor, contribuie, de asemenea, la creșterea forței musculare și a sculpturii musculare.

Trebuie avut în vedere faptul că exercițiile Killer ca atare nu sunt complicate, dar intensitatea lor enormă și numărul mare de repetări pot fi resimțite chiar și de către persoanele care mențin o condiție fizică destul de ridicată (de ex. practicarea unui fel de sport care implică mai multe grupuri musculare). Acesta este motivul pentru abandonarea exercițiilor de pe discul Killer sau neefectuarea întregului antrenament.

Un lucru important atunci când faceți exerciții, cum ar fi cele din antrenamentul Ewei Chodakowska, este să vă concentrați pe efectuarea corectă a exercițiilor, mai mult decât să încercați să mențineți ritmul instructorului. Exercițiile slab efectuate pot aduce foarte multe daune sănătății, de exemplu, dureri musculare, dureri de spate, frustrare și descurajare.

Dacă ritmul impus de antrenament este prea rapid și nu aveți capacitatea fizică de a efectua întregul set de exerciții – nu renunțați imediat. Dă-ți timp să stăpânești corect toate „figurile”. Apoi Killer va aduce rezultatele așteptate sub formă de întărire a mușchiilor și arderea kilogramelor inutile.

 

Avantajele antrenamentului Killer – ce beneficii vom obține dacă vom face exerciții cu Ewa Chodakowska?

Principalele avantaje ale antrenamentului pentru ardere și modelare- Killer al Ewei Chodakowska include:

  • Îmbunătățirea stării și a rezistenței
  • Mușchi sculptați și întăriți
  • Reducerea grăsimii corporale și pierderea kilogramelor inutile
  • Îmbunătățirea circulației

Autoarea însuși susține că, după un antrenament complet, va exista în primul rând o reducere a kilogramelor în plus, întărirea mușchilor abdominali și a picioarelor, precum și o îmbunătățire semnificativă a stării și a rezistenței.

exercitii intense
fot.pixabay.com

Dezavantajele Killer-ului Ewei Chodakowska – ce spun practicanții despre acesta?

Există sute de opinii pe forumuri despre această pregătire „ucigașă”. Desigur, opiniile cu privire la efectele Killer sunt împărțite. Unii acuză că acest antrenament este ireal, alții susțin că intensitatea este prea mare și sunt incapabili să efectueze exercițiile la fel ca în CD, în ciuda condițiilor bune. Cu toate acestea, o parte din internauți sugerează că Killer …îngrașă! Și acest lucru se datorează creșterii semnificative a mușchilor asociate cu antrenamentul pe intervale care lucrează mulți mușchi ai corpului nostru. Utilizatorii de internet se plâng, de exemplu, că, după ceva timp de antrenament cu Killer, nu pot purta blugii mulați deoarece nu mai încap în aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here