Ghidul „Tehnici pentru oja semipermanenta

Fiecare femeie care se respecta si-a conturat un ritual de ingrijire zilnica si periodica. In cea de-a doua categorie se incadreaza si manichiura si pedichiura, aspecte pe care nicio femeie nu ar trebui sa le trateze cu superficialitate. Fie ca mergi la un eveniment, la locul de munca sau te intalnesti pentru prima data cu o persoana, sa ai unghiile ingrijite te poate ajuta foarte mult. Mai mult decat atat, iti ofera incredere in tine.

Ce am invatat din ghidul „Tehnici pentru oja semipermanenta”

Pasiunea trebuie sa fie dezvoltata cu ajutorul repetitiei si a documentarii, iar in cazul manichiurii cu oja semipermanenta este eficient sa folosesti cat mai multe produse, sa testezi cat mai multe branduri si sa te documentezi continuu. Cu cat aloci mai mult timp si mai multa energie pasiunii tale, cu atat vei deveni mai buna in ceea ce faci, iar clientele tale vor fi mai multumite si te vor recomanda altor femei care sunt in cautarea unei manichiuri perfecte.

Iata cateva lucruri de baza pe care le poti invata din ghidul „Tehnici pentru oja semipermanenta” pe care le-am invatat de-a lungul timpului:

Ce este oja semipermanenta?

Inainte de a vorbi despre modul de utilizare si indepartarea a acesteia, trebuie sa intelegem fiecare dintre noi ce este oja semipermanenta. Este o oja mai rezistenta ca textura decat oja clasica, iti poate oferi un design mai placut al unghiilor si trebuie sa fie uscata cu ajutorul unei lampi led UV.

Nu este la fel de usor de aplicat precum oja clasica, dar asa cum spuneam in randurile anterioare, fiecare femeie pasionata poate deveni priceputa in acest domeniu daca investeste timp pentru documentare si exersare.

Este absolut necesar sa indepartezi cuticulele – acestea iti vor da un aspect neingrijit al unghiei, iar tu cu siguranta nu-ti doresti asta. Pentru o indepartare mai usoara este eficient sa inmuiati mainile in apa inainte de acest proces.

Indeparteaza luciul unghiei naturale – pentru a te putea bucura pentru o perioada mai lunga de timp de o manichiura executata cu oja semipermanenta este indicat sa indepartezi cu ajutorul unei pile luciul unghiei tale. Aplica o baza care va facilita prinderea ojei de unghia naturala.

Cumpara doar produse de calitate – la fel ca in cazul oricarei alte mici afaceri este recomandat sa iti achizitionezi produsele necesare desfasurarii activitatii doar din surse sigure. Un produs de proasta calitate iti va face munca mai dificila, iar rezultatul nu va fi conform asteptarilor. Ai nevoie de un kit de unghii rezistent si de o oja semipermanenta de calitate, cunoscuta in piata produselor de ingrijire personala pentru ingredientele folosite si rezistenta in timp. Recomandam beautynails.ro

Cu cat vei aloca mai mult timp acestei pasiuni cu atat vei afla mai multe lucruri interesante si detalii care te vor ajuta sa realizezi manichiuri mai profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here