6 exercitii
fot.pixabay.com

Un abdomen plat este visul perfect pentru mulți dintre noi. Există multe metode pentru aceasta, dar nu toată lumea poate ajunge la rezultate satisfăcătoare. Pentru ca exercițiile fizice să se merite, este bine să faci exerciții care sunt cunoscute pentru eficacitatea lor. Acesta este 6 Weider. Potrivit multor antrenori, această metodă este cea mai eficientă metodă pentru exersarea mușchilor abdominali. Află  ce este, care sunt efectele sale și cum se efectează corect 6 Weider.

Efectele exercițiului aerobic A6W pot fi văzute foarte repede. Condiția este să nu avem straturi groase de grăsime pe abdomen. În astfel de cazuri, 7 zile din antrenamente  6 Weider nu vor da rezultate spectaculoase și s-ar putea să rămânem dezamăgiți. De asemenea, trebuie amintit că 6 Weider are, de asemenea, numeroase efecte secundare. Înainte de a începe exercițiile fizice, merită să le cunoști și să analizezi dacă antrenamentul merită făcut.

6 seturi de exercitii
fot.pixabay.com

6 Weider – ce este?

6 Weider este unul dintre cele mai simple și eficiente exerciții aerobice care vă permit să ardeți grăsimea de pe burtă. Planul de antrenament constă în 6 tipuri diferite de activități, care are ca obiectiv consolidarea și construirea mușchilor. Antrenamentul vă permite să observați efectele exercițiului fizic într-un timp relativ scurt. Acest lucru se datorează faptului că toate grupele musculare de pe abdomen sunt implicate în antrenament. Te ajută să slăbești și să sculptezi așa-numitele zone radiator.

 

Avantajele 6 Weider

6 Weider sunt exerciții cunoscute și deseori practicate. Nu e de mirare că sunt atât de populare, deoarece te lasă să îți antrenezi mușchii abdomenului și să-l faci plat. Planul de antrenament este conceput atât pentru persoanele cu condiții fizice precare, cât și pentru persoanele care participă la antrenament în fiecare zi. Datorită faptului că nivelul de pregătire 6 Weider  crește cu fiecare zi de antrenament, chiar și fanii sportului – începători nu vor avea probleme cu exercițiile fizice. Un avantaj important al 6 Weider este că puteți face exerciții fără a părăsi casa și nu este nevoie să pierdeți mult timp pentru antrenament. Puteți afla din multe videoclipuri cu instrucțiuni despre cum să efectuați exerciții individuale.

 

6 Weider, efecte aerobice

Efectele 6 Weider  sunt vizibile relativ repede. Sunt menționate următoarele:

  • sculptarea mușchilor abdominali – efectul exercițiului zilnic este un abdomen mai puternic și mai sculptat; cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că, mai întâi trebuie să scăpați de grăsimea de pe burtă pentru a avea parte de efecte; 6 Weider nu va ajuta în acest sens, deoarece exercițiile fizice, de regulă, sunt de a consolida mușchii abdominali, nu de a arde grăsimile;
  • întărirea mușchilor drepți abdominali – accentul principal al 6 Weider este asupra mușchiului abdominal rect;
  • stimularea dezvoltării mușchilor abdominali – 6 Weider dă un stimul dezvoltării mușchilor abdominali; afectează intensitatea antrenamentului.

 

Cum practici Weider?

A6W este un set de șase exerciții care se efectuează timp de 42 de zile. Efectele exercițiilor sunt vizibile după 2 săptămâni. Cu toate acestea, rețineți că este necesar să faceți exerciții fizice conform programului. Se specifică când trebuie să crești numărul de seturi și repetări. În timpul seriei de antrenament, puteți face o pauză de la exerciții, dar trebuie să vă asigurați că aceasta nu depășește 1 zi. Toate exercițiile A6W se pot face acasă în poziția de întins pe spate. Cel mai bine este să vă întindeți pe o suprafață uniformă, tare, pe un covor de exercițiu sau pe o pătură pliabilă. Cel mai bine este să faci exercițiile la o oră după mese.

 

6 Weider – exerciții

Exercițiul 1: Piciorul îndoit la genunchi trebuie ridicat astfel încât să se mențină un unghi de 90 de grade la flexia genunchiului și la nivelul șoldului. În același timp, umerii trebuie ridicați, dar fără a ridica torsul de la podea. În această poziție, trebuie să vă mențineți timp de 3 secunde, coborâți piciorul și procedați la fel cu celălalt picior.

Exercitiul 2: Ridicați ambele picioare îndoite la genunchi și umerii simultan. Puteți ține ușor genunchii cu mâinile. În această poziție, mențineți-vă  timp de 3 secunde.

Exercițiul 3: Acest exercițiu se face ca primul, doar cu mâinile îndreptate la nivelul gâtului.

Exercițiul 4: Exercițiul patru se efectuează ca al doilea, doar cu mâinile îndreptate la nivelul gâtului.

Exercițiul 5: Picioarele trebuie ridicate alternativ, umerii trebuie să fie detașați ușor de pământ în orice moment și mâinile îndreptate la nivelul gâtului.

Exercițiul 6: Umerii și ambele picioare drepte trebuie ridicate simultan și menținute în această poziție timp de 3 secunde.

 

Antrenament 6 Weider

După finalizarea întregului set de exerciții, merită să faci întindere. Exercițiile în sine se efectuează succesiv, fără a se opri menținerea mușchilor la un moment cheie timp de 3 secunde.

 

Exercitii fizice
fot.pixabay.com

Efectele secundare ale 6 Weider

Deși 6 Weider este un antrenament extrem de popular, poate avea numeroase efecte secundare pe care multe persoane le uită. Acest lucru se datorează intensității sale. Dezavantajele acestui tip de pregătire sunt:

  • dureri de spate – exerciții bazate pe un model similar stabilizează slab coloana vertebrală și încărcă puternic regiunea lombară; în primele etape ale antrenamentului, puteți simți, de asemenea, dureri la nivelul coloanei vertebrale cervicale;
  • riscul de a dezvolta hernie abdominală – aceasta este o umflătură la nivelul abdomenului care arată ca o forfotă; hernia abdominală se dezvoltă datorită activării excesive a mușchilor abdominali; simptomele ei sunt dureri ascuțite și frecvente în abdomenul inferior;
  • timp de pregătire lungă – antrenamentul în faza finală durează 40 de minute pe zi;
  • forțarea musculară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here