exercitii pentru coapse
fot.pixabay.com

Unul dintre cele mai comune complexe ale multor femei sunt coapsele. Multe doamne le văd ca fiind grase și neatractive. Cu complexul coapsei, cel mai adesea se confruntă cele care au forma corpului de pară. De obicei caută modalități de a subția coapsele. Cele care aduc rezultate sunt exercițiile combinate cu o dietă adecvată. Exercițiile pentru coapse subțiri sunt destul de simple de efectuat și, cel mai important, le puteți face atât acasă, cât și la sală. Vezi cum să subțiezi coapsele.

Există multe posibilități de a pierde din dimensiunea coapselor. Există o mulțime de exerciții pentru coapse subțiri și oricine poate găsi un set care se potrivește nevoilor sale și avansării condiției fizice. Cu toate acestea, indiferent de planul de pregătire pe care îl alegeți, motivația și regularitatea exercițiului sunt importante. Antrenamentele trebuie, de asemenea, combinate cu o dietă adecvată. Toate acestea vă permit să obțineți efectele dorite și să scăpați de complexul coapselor groase.

 

picioare frumoase
fot.pixabay.com

Dieta pentru coapse subțiri

Pentru a micșora grosimea coapselor merită să începeți să vă schimbați obiceiurile alimentare. Chiar și cele mai bune seturi de exerciții fizice nu vor fi eficiente dacă consumăm biscuiți și băuturi carbogazoase între sesiunile de antrenament. Dieta pentru coapsele subțiri trebuie îndreptată spre arderea grăsimii de la picioare. Când proiectați o dietă, amintiți-vă că nu ar trebui să se bazeze pe sărituri de mese sau înfometare, ci pe furnizarea organismului de nutrienți – cheie. Postul poate aduce mai multe probleme decât beneficii. O dietă corect structurată înseamnă eliminarea din meniul zilnic a produselor care determină creșterea grăsimilor corporale și completarea meniului cu produsele potrivite. Când pregătiți o dietă, trebuie să pregătiți un meniu cu mai multe zile înainte și să vă asigurați că acesta nu este monoton. O dietă pentru coapse subțiri ar trebui să:

  • conțină produse care accelerează arderea grăsimilor, cum ar fi soia, usturoiul, ghimbirul, ardeiul, ceaiul verde sau grepfrutul;
  • elimine pâinea albă în favoarea grâului integral;
  • elimine produsele cu un continut ridicat de zaharuri și grăsimi;
  • introducă gustări de legume și fructe în meniu;
  • implice hidratare – în timpul antrenamentului pentru coapse subțiri, se recomandă să bei aproximativ 2 litri de apă iarna și 3 vara.

Dieta pentru coapsele subțiri trebuie modificată în funcție de nevoile orgasmului. Uneori poate exista intoleranță sau alergie la unele produse. Prin urmare, este important să observați în mod constant schimbările și să reacționați la ele.

 

Exerciții pentru coapse subțiri

Pentru ca exercițiile pentru coapse subțiri să funcționeze, ar trebui să le efectuați în mod regulat și precis. Potrivit formatorilor, primele efecte pot fi văzute după o lună de antrenament. Persoanele care încep să facă efort și nu au făcut asta de mult timp, trebuie să înceapă antrenamentele cu exerciții simple și să-și crească avansul și intensitatea în timp. Pentru a pierde în greutate în zona coapselor, trebuie să ai răbdare. Nici măcar cu multe repetări și, dedicări de mult timp antrenamentului, pierderea în greutate din coapse nu este posibilă într-o săptămână. Următoarele sunt exerciții pentru coapse subțiri:

  • genoflexiuni complete efectuate cu coborârea șoldurilor la picioare și cu o înclinare completă a genunchiului;
  • semi-genoflexiuni cu înclinare ușoară a genunchilor și cu mâinile strânse în spatele capului;
  • genoflexiuni cu ridicarea genunchiului – acestea sunt genoflexiuni complete, după îndreptarea genunchilor se ridică în față o dată un genunchi și o dată celălalt genunchi;
  • genoflexiuni cu coborârea șoldurilor până la genunchi.

 

Persoanele care abia încep antrenamentul coapselor nu trebuie să se suprasolicite, deoarece acest lucru poate duce la vătămare și contuzii. Acestea vor fi rezultatul nepregătirii corpului pentru o activitate intensă și a lipsei capacității sale de regenerare. Exercițiile pentru coapse subțiri la început pot fi efectuate în 30-40 de repetări și făcute de 3 ori pe zi cu o pauză de repaus de o zi.

 

Exerciții pentru interiorul coapselor

Pentru a slăbi coapsele, ar trebui să includeți exerciții pentru interiorul coapselor în planul de antrenament. Acest lucru se datorează faptului că antrenamentul tradițional al coapsei nu implică toate părțile musculare ale acestei părți a corpului. Foarte des  se uită de interiorul coapselor, iar acestea nu pot fi trecute cu vederea. Cu toate acestea, nu uitați că exersarea pentru interiorul coapselor nu este cea mai ușoară sarcină. Aceste părți musculare sunt foarte dificile și solicitante, iar efectele exercițiului fizic pot fi văzute după foarte mult timp. Antrenamentul intern al coapselor ar trebui să includă; genoflexiuni cu sărituri, apăsarea treptată pe câte un picior pe rând, pași laterali, foarfecele și fluturele. Fiecare exercițiu trebuie efectuat foarte atent de mai multe ori. Ședința de antrenament pentru interiorul coapselor trebuie să dureze nu mai puțin de 60 de minute. Dacă vă antrenați în mod regulat, efectele vor fi vizibile după aproximativ 2 luni.

 

picioare de plaja
fot.pixabay.com

Exerciții pentru coapse și mușchii abdominali

Foarte des, exercițiile pentru mușchii coapsei sunt combinate cu cele pentru mușchii abdominali și fesieri. Acest tip de antrenament pentru mai multe părți ale corpului se numește ABT. Alcătuiesc un tip de aerobic la care puteți participa în cluburi de fitness. Antrenamentele ABT se pot face și acasă. Un exemplu de exerciții include: abdomene, genoflexiuni, bicicleta, mișcarea în formă de foarfece a picioarelor, pantele din picioare. Fiecare exercițiu trebuie făcut de 20-30 de ori și repetat în trei serii. Antrenamentul pentru coapse, abdominale și fese este bine să se termine cu întinderea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here