cosmetice pentru ea
fot.pixabay.com

 

Un cadou de succes nu trebuie să coste o avere. În căutarea unui cadou bun pentru ea, merită să vă găndiți la cadouri cosmetice. Fiecare femeie se va bucura de frumusețile și preparatele care îmbunătățesc aspectul pielii. Ce cadouri puteți cumpăra, cu doar 50 de zloți la dispoziție? Dacă credeți că nu sunt lucruri interesante, atunci greșiți. Cadourile cosmetice pentru ea până la 50 PLN  pot fi interesante și originale. Vezi sugestiile noastre.

 

cosmetice 50 lei
fot.pixabay.com

Miniaturi cosmetice

50 de zloți nu este o cotă pentru care puteți cumpăra produse cosmetice de dimensiuni complete ale unor mărci populare și exclusive. Aceasta nu înseamnă că femeilor nu le putem, oferi un pic de lux. Merită să mergeți la farmaciile populare și de lux și să verificați dacă oferă seturi de produse cosmetice, cunoscute ca și mini truse de testare. Cutiile ar trebui să conțină un mini duș, tonic, spray, parfum sau produse cosmetice colorate. Mini seturile de produse pentru ea sunt ambalate în pachete frumoase, pentru care chiar ele însele sunt o atracție. Un astfel de cadou cosmetic pentru ea poate fi cumpărat de la 30 zloti.

 

Scruburi de corp

Peeling-urile frumos aromate și ambalate, sunt un cadou cosmetic perfect pentru ea. Se poate alege între produsele cosmetice cu miros de flori, fructe, cafea sau ciocolată. Scruburile de corp sunt făcute din zahăr sau sare. Primele sunt mai blânde și sunt destinate pielii sensibile. Pentru a face un cadou unic, merită să ajungeți la produse realizate manual.

 

Brioșe de baie

Brioșele care nu îngrașă – ce femeie nu visează la asta ? Cred că toate! Acum poți oferi un astfel de cadou, brioșele de baie. Apetisante, cu un aspect frumos și parfumate, fac posibilă crearea unei băi relaxante și unice. Brioșele de baie sunt disponibile în multe parfumuri și de obicei sunt umplute cu peeling sau o cremă care provoacă o spumă delicată. Merită să ajungeți la produsele de baie cu ingrediente naturale.

 

Lacuri de unghii hibride

Unghiile vopsite sunt o carte de vizită a unei femei elegante și bine îngrijite. Astăzi, o parte din femeie  își fac manichiura acasă. În acest caz, un set de lacuri hibride ar fi un cadou cosmetic ideal pentru ea. Puteți alege mai multe culori, în funcție de culorile preferate sau hainele pe care le poartă.

 

Bureți de machiaj

Buretelul de machiaj este un cadou care va fi util oricărei femei. Merită să optăm pentru cele mai confortabile, triunghiulare, care sunt disponibile și în diferite culori. Bureți de machiaj se pot cumpăra individual sau în seturi. Seturile includ bureți de diferite dimensiuni și funcții, precum și accesorii care să le ajute să se păstreze curate.

 

Pensule de machiaj

Pensulele de machiaj sunt reprezentanții cosmetici universali pentru ea. Selecția lor este foarte mare, astfel încât să puteți adapta cu ușurință setul de cadouri la bugetul dvs. Pensulele de machiaj pot fi achiziționate individual sau în seturi.

cosmetice ingrijire pentru ea
fot.pixabay.com

Palete de ochi

Paletele colorate pentru ochi sunt un cadou minunat pentru ea. Puteți paria pe o paletă mai mică sau mai mare, în funcție de suma pe care doriți să o cheltuiți pentru cadou. În unele palete, pe lângă umbrele pentru ochi, sunt incluse și produse de machiaj pentru față. Aceste tipuri de palete pot fi găsite în oferta mărcilor populare de produse cosmetice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here